Mingalaba en welkom in Myanmar!

09-06-2016 - Productmanager MTB

De volgende bestemming die MyTripBooker gaat aanbieden wordt het magische Myanmar.

Myanmar heeft veel verschillende gezichten en is een erg speciale bestemming met voor ieder wat wils. Myanmar biedt meer dan alleen een verblijf aan het strand. Het is een land met een zeer rijke cultuur, ongerepte natuur en tot verassing van sommige bezoekers: een zeer oprechte vriendelijke bevolking, die heel graag in contact komt met de buitenlandse bezoekers. De bevolking is open-minded, easy-going en zijn altijd geïnteresseerd om meer over u te weten te komen.

Tijdens de 15-daagse Kennismaking met Myanmar privérondreis begint u de reis in de voormalige hoofdstad van het land Yangon (ook wel bekend als Rangoon) en vervolgt u uw reis naar Mandalay. In Bagan maakt u kennis met een prachtig landschap vol tempels en pagodes en uiteraard mag een klim naar de beroemde Mount Popa mag zeker niet ontbreken. Bij Inle Lake heeft u de gelegenheid om over het prachtige meer te varen en kennis te maken met de lokale bevolking die op het meer woont of kunt u ervoor kiezen om het prachtige platteland in de omgeving van het meer te verkennen. Een ideale reis om kennis te maken met dit prachtige land!

Of kiest u voor de 24-daagse Cultuur en natuur in Myanmar privérondreis? Ontdek de verborgen schatten van het land, maak kennis met de vriendelijke bevolking, leer meer over de cultuur van Myanmar en zijn prachtige en indrukwekkende natuur. De reis begint in Yangon, via de indrukwekkende ‘Golden Rock’ in Kyaiktiyo reist u af naar he afgelegen Hpa An. Maak een prachtige privé cruise over de Thanlwin (Salween) Rivier en een treinreis terug naar Yangon. De prachtige culturele plaatsen Mandalay en Bagan mogen zeker niet ontbreken tijdens uw culturele reis door Myanmar en u kunt zich laten verrassen door de natuur van Inle Lake en het idyllische strand van Ngapali.

Om uw reis compleet te maken bieden wij een breed scala aan culturele, actieve en natuur excursies aan waarmee u uw reis door Myanmar extra bijzonder kunt maken!

Wilt u nog een paar dagen langer van het indrukwekkende Myanmar genieten? Boek dan een van de verlengpakketten. Sluit uw reis af met extra dagen aan het strand van Ngapali, verdiep u in de afgelegen Mon & Kayin staten of reis af naar de Noordelijke Shan staat.

Hoogtepunten

  • De voormalige hoofdstad Yangon
  • Het prachtige Mandalay
  • Indrukwekkend Bagan
  • Varen op Inle Meer
  • Afgelegen Hpa An
  • Het heerlijke strand van Ngapali


Waar gaan we naar toe?

10-06-2016 - Productmanager MTB

Alvast een kijkje in de keuken van MyTripBooker? We zijn op dit moment druk bezig met allerlei nieuwe bestemmingen!

Wat dacht u van het schitterende Maleisië?

Een indrukwekkende bestemming met miljoenen jaren oude oerwouden, een multiculturele keuken en authentieke steden.

Of wat dacht u van het Hindoeïstische Nepal?

Ontdek de prachtige Kathmandu vallei en maak trekkingen door de natuur of stap op een boot en ga wildwater raften! Het land bij uitstek om de prachtige Himalaya te bewonderen.

Ook het machtige Iran staat op stapel.

Een bijzondere bestemming met een lange geschiedenis. Ga op ontdekkingstocht langs de culturele bezienswaardigheden en geniet van de uitmuntende Iraanse keuken.
Wilt u meer weten over deze bestemmingen de reizen die MyTripBooker aan gaat bieden? Houdt dan onze website en dit blog in de gaten!