Selecteer een pagina

Wilt u er even lekker tussen uit? Dan is Zeeland de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Uitwaaien aan het strand, een fietstocht maken door de mooie natuur of sfeer proeven in de vele gezellige dorpjes. Middelburg, Domburg en Vlissingen zijn steden die de meeste mensen wel kennen. Maar vele kleinere steden/dorpen zoals Groede, Zierikzee en Veere zijn zeker ook een bezoek waard. Houdt u van iets meer avontuur? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om te surfen, zeilen of duiken.

Deze zuidwestelijke provincie heeft een rijke geschiedenis waardoor er verscheidene musea te vinden zijn. En zonder een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans is uw vakantie niet compleet. Voor kinderen is er van alles te beleven. Zandkastelen bouwen op het strand en springen in de golven zijn geliefde gratis activiteiten. Afhankelijk van waar u een vakantie boekt zijn er ook pretparken of dierentuinen in de buurt.

 

Roompot Vakantieparken

Roompot heeft veel vakantieparken verspreidt over heel Nederland. Waaronder verschillende in Zeeland. Met een ruime keuze uit accommodaties zoals bungalows, stacaravans, chalets en villa’s zit uw ideale vakantiehuisje in Zeeland er altijd bij. Gaat u samen met familie of vrienden op vakantie dan zijn er zelfs familievilla’s voor meer dan 10 personen beschikbaar. Soms kunt u kiezen voor een rolstoelvriendelijke woning, kinderbungalow of diervriendelijk vakantiehuisje Op een aantal parken is ook een camping aanwezig en er is een hotel naast vakantiepark Aquadelta. De vakantieparken bieden handige en leuke faciliteiten. Een supermarkt voor de vergeten boodschappen, wasserettes voor vieze kleding en zwemparadijzen voor uren vermaak. De meeste parken hebben een Koos Kids Club waar kinderen bijvoorbeeld samen kunnen knutselen. Koos Konijn danst met ze en voor de oudere kinderen is er op sommige parken een ChillZone aanwezig. Vindt u het leuk om een potje midgetgolf, tennis of bowlen te spelen tijdens uw vakantie, kijk dan of dit tot de mogelijkheden behoort op het park van uw keuze.