Selecteer een pagina

Om lekker van sushi te kunnen genieten hoef je helemaal niet de deur uit. 

Bij sushi afhalen dordrecht kun jij je sushi cravings stillen. Natuurlijk, het genieten in een sushirestaurant zorgt wel voor de nodige sfeer, maar helaas zijn (waren) de restaurants en dergelijke dicht vanwege het virus. Dan moet je andere oplossingen zoeken. Meestal vallen we dan terug op de zaken die al beschikbaar zijn, de afhaalmogelijkheden. Wanneer je een winkel met voedsel hebt, dan heb je geluk, want die mogen open blijven, die worden (terecht) als essentieel gezien. Om een leuke avond te kunnen hebben met familie en een of twee vrienden (laten we niet te veel mensen uitnodigen), kun je lekker sushi bestellen. Waarom is sushi eigenlijk gezond? We nemen het met je door. 

Sushi is gezond

We genieten met z’n allen veel van sushi. Het is een gerecht dat voor veel mensen het weekend (of lekker door de weeks) compleet maakt. De mineralen en vitaminen die in het gerecht te vinden zijn, worden door veel mensen aangehaald wanneer zij stellen dat sushi gezond is. Juist vanwege de vis die in de sushi verwerkt zit, kun je met een gerust hart sushi bestellen. De vetzuren die je op deze manier binnenkrijgt zijn goed voor de gezondheid. 

Zelf sushi maken

Het is mogelijk om zelf sushi te maken. Veel mensen pakken dan rauwe vis, maken rijst en voegen dit samen met tal van andere gerechten. Het is heel belangrijk dat je de juiste vis pakt. Dus niet zomaar rauwe vis in je sushi doen. Het is namelijk nodig dat de vis eerst 24 uur op -20 graden bevroren is geweest. Alleen dan kun je veilig de vis rauw eten. Vraag dus altijd de visboer of supermarkt of dit allemaal wel het geval is. Zo niet, dan raden we je aan om de vis niet te kopen voor je sushi. Natuurlijk, heb je zelf een vriezer die je op -20 kunt zetten, dan is het altijd mogelijk om vis zelf 24 uur in te vriezen.