Over MyTripBookerWie zijn de mensen achter MyTripBooker?

MyTripBooker is opgericht door mensen met die al jarenlang actrief zijn in de reiswereld. Bij de meesten wordt dit gecombineerd met een voorliefde voor reizen over de hele wereld, en ze hebben daarbij al vele prachtige bestemmingen bezocht. Onze medewerkers komen allemaal uit verschillende onderdelen van de reiswereld: van medewerkers die de mooiste reizen voor u samenstellen tot ontwikkelaars die u de reis alvast een beetje laten beleven vanachter uw bureau op ons prachtige website. 

Iedereen in ons team staat voor u klaar om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen!


Waar staat MyTripBooker voor?

MyTripBooker staat voor mooie individuele rondreizen over de hele wereld. Wij willen u de wereld laten zien door de ogen van MyTripBooker en stellen de mooiste reizen voor u samen en laten u de meest prachtige plekken van onze wereld zien. 

Op onze website vindt u bijzondere reizen waarbij u zelf kunt bepalen in wat voor accommodaties u wilt verblijven en zelf uw activiteiten kunt indelen! Wij hebben hiervoor voor u een prachtig programma samengesteld  Maak een keuze tussen de accommodaties waarin u wilt overnachten. Kiest u voor de ‘Standaard’ goede middenklasse hotels? Of wilt u misschien toch wat meer luxe? De reis kunt u vervolgens uitbreiden met excursies op uw vrije dagen. We bieden een breed scala aan excursies aan, ingedeeld in bijvoorbeeld cultuur, natuur, avontuur. Wilt u misschien nog wat langer weg? Dan bieden wij op elke bestemming verlengpakketten aan.

MyTripBooker blijft u verrassen! Elke maand zullen er nieuwe reizen en/of bestemming aan ons aanbod worden toegevoegd. MyTripBooker neemt langzaam de hele wereld over!

Wat ons zo uniek maakt? MyTripBooker wil graag samen met zijn reizigers de mooiste reizen neerzetten. Heeft u onze website bekeken en mist u een bestemming waar u graag naar toe zou willen? Of bent u op een bestemming geweest die u andere reizigers niet wilt ontzeggen maar die MyTripBooker nog niet aanbiedt? Laat het ons weten! MyTripBooker is een activiteit van International Leisure Group BV (KvK 63723522)