My trip booker

Ultiem vermaak voor kinderen: de Kindergoochelaar

Ultiem vermaak voor kinderen: de Kindergoochelaar

Geplaatst op

Een partijtje waarbij veel kinderen aanwezig zijn op het programma staan? Verras de kinderen eens met wat anders, huur een kindergoochelaar in. Met de kindergoochelaar boekt u gegarandeerd succes. Gespannen gezichtjes, open monden en verbazende blikken zijn slechts enkele resultaten die deze goochelaar weet te boeken. En het mooie van deze verrassing is toch wel dat het altijd en overal, op elk feest met kinderen, een succes is. Zo kun je de kindergoochelaar boeken voor een gezellig dorpsfeest in het buurthuis, om de opening van een speeltuin te vieren of als podium act op de camping.

Hoe ziet een kindergoochelshow eruit

Uiteraard vraag je jezelf af hoe een kindershow eruit gaat zien. Kinderen zijne r immers in verschillende leeftijden en wat een kind van 3 jaar helemaal geweldig vindt, wordt door een kind van 12 jaar vaak een stuk minder gewaardeerd. Bij het boeken van een kindergoochelaar kun je vaak de leeftijden van de kinderen al doorgeven. Zo kan hij hier tijdens de act rekening mee houden. Verder is een kindergoochelshow een interactief gebeuren en zullen de kinderen mee moeten helpen om de goocheltrucs te laten slagen. De kindergoochelaar neemt bij kindershows vaak verschillende attributen mee om een zo breed en compleet mogelijke show te verzorgen. Denk hierbij aan kaarten, de hoge goochelhoed, zakdoeken, maar ook ringen, touwen en dobbelstenen. Succes gegarandeerd!

Voor jong, maar zeker ook voor oud

Niet alleen kinderen genieten van een spectaculaire goochelshow. Ook ouders zullen versteld staan. De show kan ook een mix van kindergoochelen en goochelen voor volwassen zijn. In deze familieshow worden eenvoudige trucs afgewisseld met meer ingewikkelde magie. Ook hierbij is interactie het toverwoord. Daarnaast staat humor uiteraard centraal. De familieshow is zeer geschikt voor een familiedag of als podium act in een pretpark.

Of probeer het zelf

Zijn de kinderen enthousiast geworden van de kindergoochelaar? Dan is een workshop goochelen voor kinderen wellicht een leuk idee. In een gezellige middag maken de kinderen zich enkele trucs eigen en na de oefenperiode mogen zij de trucs opvoeren aan hun ouders of vriendjes. Een gezellige middag vol entertainment, ook leuk om als kinderfeestje te boeken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden