My trip booker

MTB excursie in de Ardennen: onze ervaringen

MTB excursie in de Ardennen: onze ervaringen

Geplaatst op

Laatst hadden een trip geboekt. Eigenlijk voor de YOLO factoor. We hadden echt helemaal niks te doen een weekendje rond de mei vakantie, midweekje. Dus we dachten laten we gewoon eens een vakantietje dichtbij boeken.

Misschien wel de Ardennen, prachtige natuur, we zijn er beide al wel eens geweest, dus bekend met het gebied. Dus wij kijken naar arrangementen. Al snel kwamen we terecht op: campingardennen.nl/arrangementen/mtb/. We lezen goede beoordelingen. Dus waarom niet? Direct geboekt.

Wijzelf fietsen met enige regelmaat maar zijn geen die hard wielrenners o.i.d. maar wij konden prima meekomen bij dit arrangement. Prachtige natuur gezien in de Ardennen. Zelfs wat wilde herten en everzwijnen gezien dat was ook tof. En het eten, man wat was dat goed zeg. Ja echt bourgondisch genieten zogezegd. En Maarten die lustte wel pap van de Belgische biertjes begrijpelijkerwijs.

De accommodatie was ook heel fijn. Super luxe stacaravans, heerlijk geslapen na onze fiets excursies gedurende de dag. Waar we ook uitermate over te spreken waren was de gemoedelijke sfeer op de camping, erg gezellig, vrienden gemaakt. Dat hadden we op voorhand niet verwacht, maar dat ligt zeker in verschiet op deze camping. Leuk om ’s avonds bij het eten na te praten over elkaars dag.

Mooie foto’s gemaakt met name van de natuur en de dieren dus die we gezien hebben tijdens de fietstochten. Hebben we toch weer wat voor op Facebook.

Dus al met al een geslaagde vakantie bij https://campingardennen.nl/. Zeker voor herhaling vatbaar als je het Maarten en mij vraagt. Ik denk dat we volgend jaar gewoon weer een weekendje gaan. Waarom niet. Hebben andere vrienden van ons er ook over verteld en die hebben de foto’s ook gezien dus die willen volgend jaar ook mee op vakantie dus hoe meer zielen hoe meer vreugd zou ik zeggen.

Gerelateerde berichten

Ultiem vermaak voor kinderen: de Kindergoochelaar

Een partijtje waarbij veel kinderen aanwezig zijn op het programma staan? Verras de kinderen eens met wat anders, huur een kindergoochelaar in. Met...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden